Madeleine har förlovat sig – Halleluija

Fan va trött man blir ibland. Den största nyheten i dag i press – radio och TV är en ickenyhet.

En av kungafamiljens barn har nämligen förlovat sig. Vem fan bryr sig? Jo helt otroligt väldigt många!! 

 

På Facebook var det redan efter någon timma 25.000 människor som önskade dom lycka till. Dessutom flera 100-tusen sett den jättegulliga 40sekunder korta filmsnutten under dagen. Videon som förresten redan sönderanalyserats av alla förståsigpåare. Det verkar som många av dessa är nära vänner till Madeleine. Eller så hoppas dom vara det i sina drömmar. Varför skulle det vara något extra att vara vän med någon kunglighet? Det fattar inte jag i alla fall. Är dom kungliga bättre människor på något sätt pga att dom får 125 miljoner om året i socialbidrag för att representera Sverige. Det är väl inget att skryta med att man inte kan försörja sig på riktigt arbete. Eller hur! 

 

Samma  25.000 människor som rusar till facebook och lyckoönskande samt även de 100-tusentals videotittare  som hyllar detta fina nyförlovade gulliga lilla paret, ser säkert ner på de riktigt arbetslösa. Många av dessa människor är säkert väldigt intresserad av flärd, mode,  kläder, mat och allt annat viktigt i livet. Dessa människor är inte sällan många gånger ointresserad av sådana banala och mindre viktiga  saker som fattigdom, miljö, rättvisa......

 

Jag VET att jag generaliserar för det vildaste. Vem skulle annars vilja läsa Curres tankar!? Men nu kanske var alldeles för stygg och gått över gränsen, ”igen”.

En av dom största nyheterna var hennes förlovningsring som kostar någon miljon. Hoppas den inte är betald av våra skattepengar för då djävlar. 

  

Men den största skandalen var nog ändå att någon stackars tidning lagt ut fel bild !!!


Kommentarer
Postat av: Farbror

Vem bryr sig?? Jo, de 25000 som "rusade till Face Book", och de "100000 som sett filmen" samt du, Curre. Genom att överhuvudtaget ägna mer än tre millisekunder på detta och dessutom publicera det bland "Dina tankar" så ansluter du dig till hysterin kring den här skit-saken. Hälsa familjen.
Hälsningar
Farbror Jan-Erik

Svar: Håller inte riktigt med dig om att genom att uppmärksamma skiten gör jag mig medskyldig. Tror snarare tvärt om att i alla fall några får en tankeställare. Generellt tycker jag folk i allmänhet behöver tänka efter lite oftare och inte tex inte bara flyta med i amerikaniseringen i samhället.Ha d bra
currestankar.blogg.se/curre

2012-10-26 @ 15:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0