Hårda bud för Juholt

Tycker Juholt och socialdemokratin har haft ett fantastiskt tålamod. Jag gillade Juholt från början mycket för att han verkade vara en ganska vanlig människa med en humoristisk inställning till sin roll. Men det får man inte vara för då är man inte trovärdig tyckte pressen och hoppade på honom direkt. Man skall vara en iskall beräknande  Reinfelt  för att få riktig respekt. Löjligt.

 

Nu har pressen bestämt sig att avsätta Juholt  pga av ett antal tveksamma handlingar/uttalanden av honom. Har pressen bestämt sig att köra drevet är det tyvärr nästan omöjligt att vinna.

Jag röstade inte på Socialdemokraterna i förra valet men om dom fortsatt tar striden mot pressen och låter honom sitta kvar har dom en röst ifrån mig i alla fall. Ty vi måste alla bekämpa pressen som tror att dom bestämmer vad vi skall tycka. 90% är ju ägt och styrt av borgliga vinstintressen som bara vill tjäna pengar på kändis-politik-skandaler och allt annat skit som vi medborgare vill läsa enligt dom själva.

Fan heller – vi medborgare måste skärpa oss och kritiskt tänka självständigt utan alla felvinklingar från press-radio o TV som alla leker följa John för att nå sitt mål. I detta avseende att få bort Juholt. Istället för att diskutera arbetslöshet, utanförskap, äldreomsorg, förskoleproblem, pensioner som alla håller på att urholkas på grund av den nya borgliga regeringen sänkt skatterna på bredd front inte minst för dom rika och medelinkomsttagare. Till och med jag har fått lägre skatt. Men mig lurar dom inte att rösta på det "nya arbetarpartiet" Högerpartiet/Moderaterna för det. För tyvärr har man också fått gemeneman att tro att det är bättre att själv få mer i plånboken än att solidariskt dela med oss.

Tyvärr tror jag inte Juholt orkar hålla ut mot de starka krafterna. Tyvärr tror jag inte heller verkställande utskottet vågar låta honom fortsätta länge till. Och då förlorar dom min röst som jag i så fall lägger på ett annat parti. Och lika bra är kanske det så pressen får något annat sliskigt att skriva om.......


Kommentarer
Postat av: janne

Mycket bra skrivit Curre!

Bonnier dessutom äger bl.a. flera av de största dagstidningar samt TV4 och vad hans politiska

vistelse är vet väl alla. Det är ett oerhört slickande från media av den politiska högern och ett skamlöt hackande på vänstern,

Keep on the good job!

2012-01-20 @ 10:50:24
Postat av: Anonym

Som du förstår så delar jag inte din analys av situationen för Juholt. Aspirerar man på titeln som statsminister ska man tåla granskning. Media har inte skrivit en sak om Juholt som inte har varit sann. Ansvaret för (S) dåliga siffrorna ligger hos han och partiet och inte hos någon annan. Det sista S behöver är ursäkter och undanflykter.



Media ska granska politiker och det är Juhholts klavertramp som skapar rubriker och drev.

2012-01-20 @ 12:21:11
Postat av: Elisabeth Östberg

Bra bloggavsnitt som vanligt och jag tror han sitter kvar faktiskt ör dom stora distrikten har inte bestämt sig ännu och vad finns just nu hos sossarna? Ses!

2012-01-20 @ 13:01:51
Postat av: Elisabeth Östberg

Javiss skall Juholt och alal politiker granskas du anonyme!!! Självklart! Just nu sitter två svenskar i fängelse i Ethiopien och huruvida dom är skyldiga eller oskyldiga har legat på den ethiopiska regeringens bord och domslutet kan vi vanliga människor knappast göra ngt åt mer än att demontrera vårt missnöje. Däremot skulle massmedia kunna granska Carl Bildt intressen i Lundins olja på ett mycket mer granskande sätt och verkligen pressa honom på det ansvar som faktiskt vi svenskar borde kräva. Kritiken då det gäller Juholt är inte osann och han bör ta ansvar för sina handlingar men kritiken och granskningen av delar av regeringens medlemmar är obefintlig för de intressen som regeringen har sammanfaller med massmedias ägarintressen. Granska Juholt men låt inte andra makthavare få förbli ogranskade.

2012-01-26 @ 07:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0