TACK LISEBERG

Idag var vi som stödfamilj med Kim på Liseberg. Eftersom Kim är ett autistisk barn bjuder Liseberg på gratis åkpass till oss båda s.k. ledsagare till Kim. Dessutom bjuder Liseberg på inträde för oss alla 3. Tror inte att gemene man vet att det fungerar på detta fantstiska sätt. Vill verkligen ge en eloge till Liseberg för denna fina insats för familjer med handikappade barn.

 

Inte nog med det. Dessutom får man som ledsagare med handikappade barn alltid gå före i kön. Bra därför att det är väldigt svårt att förklara för t.ex. ett autistiskt barn att man skall stå i kö och vänta på sin tid. Kan tala om att då hade inte många (om någon) förälder orkat gå ofta på Liseberg med sina olika handikappade barn. Inte nog med det. Ledsagarna och deras barn får dessutom åka 2 varv utan att behöva hoppa av emellan. Detta eftersom det är nästan lika svårt för barnen att gå av när dom har roligt som att stå i kö. TACK Liseberg och Göteborgs kommun i förlängningen som äger nöjesparken och säkert beslutat reglerna.

Jag lovad ju i bloggens historiska inledning att försöka skriva mest positiva inlägg. Det är inte lätt med tanke på alla orättvisor och elände i världen. Men denna artikeln var väl i alla fall positiv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0