Zlatan vs Ulf Karlsson

Jag älskar Zlatan. Han är och har varit en fantastisk fotbollsspelare de sista 10-15 år sen. Den som inte kan se det är blind. Men många svenska ”hatar” honom för att han är så kaxig, stöddig, ”osvensk” och vågar stå upp mot pressens många gånger idiotfrågor. Vågar vara sig själv. Det är väl därför jag gillar honom extra mycket. Har alltid hållit på det laget han spelar i. Jag älskar människor dom vågar uttala sig om saker och visa känslor, kanske för jag försöker vara likadan själv.

 

Men att ta upp en stämning mot Ulf Karlsson tycker jag var riktigt dåligt av Zlatan. Oavsett om Ulfs insinuerande om att det är omöjligt att gå upp 10 kg på ett år vara sant eller falskt tycker jag Zlatan kunde förbisett det. Tror förresten det inte var hans ide att stämma Ulf utan säkert någon rådgivare/advokat som skulle kunna tjäna pengar på det.

 

Jag förordar livstid för doping och skulle gälla även Zlatan om han mot förmodan använt olagliga medel.  Skall man behöva ha en vetenskaplig utredning eller vara 100 % säker på för att få uttala en åsikt? Eller vill vi ha det som i det förlovade landet USA där man snart måste ha en advokat med sig i röven hela tiden för att konsultera om man skall våga göra eller säga någonting, för att inte bli stämd. 

 

Vem tjänar och skyddas av alla dessa nya regler i samhället. Skyddas och tjänar på det gör enligt min uppfattning dom som har makten och äger kapitalet. Varför skapas alla dessa nya regler?  För att hjälpa de som inte haft lika mycket tur i livet som du och jag? Nej för att hålla människor i skick och inte störa en härskande klassen, deras makt och de som redan har det väl förspänt. Nu låter jag nog som den socialist jag är!


Kommentarer
Postat av: Berndt Hallbeg

Håller med dig i stort o tycker det är tråkigt om det bir en stor affär av det till slut men samtidigt kan jag tycka att Ulf Karlsson som är/var en känd offentlig person kunde avstått det yttrandet ang Zlatans snabba återhämtning efter sin skada i Italien. Har man inga belägg som går att styrka tycker jag absolut att det är bättre att låta bli att ens ininuera. Ha de gött down under!
Häln. Berndt

Svar: Ja det kan man naturligtvis tycka. Men det är inte alltid lätt att tänka på allting innan man pratar. Har ju stor erfarenhet av det själv när hjärnan inte riktigt tänkt färdigt innan munnen yttrar sig..
currestankar.blogg.se/curre

2017-01-04 @ 13:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0