Fortsättning på Moderaternas historia....

 

här kommer fortsättningen.....

När Moderaterna till slut fick makten i 8 år, tillsammans med sina borgliga kompisar, efter att bl.a. ha kallat sig de nya ”arbetarpartiet” lyckades man lura skjortan av oss dumma svenskar och snabbt förstöra vårt gemensamma solidariska folkhem i Sverige. Detta genom att ta bort 100-talsmiljarder från vår gemensamma statliga kassa och ge skattelättnader till de som redan hade tillräckligt med pengar.

Detta berövade svenska folket nödvändiga pengar för att ge ALLA bra skolgång, sjukvård, äldrevård............. Nu har det därför som brev på posten dykt upp privata alternativ, för de som har råd. Säkert enligt planen så de rika kan gynnas mer och de mindre beställda får skylla sig själva.

Ganska lägligt har det också dykt upp invandraproblem att skylla på. Och detta trots att ekonomin bevisligen går bättre än på länge med ökad BNP prognos + 3,3 och en arbetslöshet som minskat hela året. Men det hjälper inte för nu måste alla lyssna SD som på något underligt sätt lyckats skrämma livet på ”hela Svenska folket” att det är invandrarna som kommer att förstöra folkhemmet, Man har också fått draghjälp av terrordåd ,SÄPO och hela mediadrevet.  När det är dom själva (SD-Moderater och övriga borgliga partier) som själva förstört vår ”fina Sverige”. Varför är vi så djävla lättlurade.

 

Efter dessa 8 år med borgarna i makten har ju hela den gamla solidariska folkhemstanken gått i graven och lär nog tyvärr aldrig komma tillbaka i vårt numera alltför egoistiska samhälle.

Vi närmar oss med stormsteg det superegoistiska superkapitalistiska USA samhället och jag har nog gett upp hoppet om att man kan stoppa eländet…. 

...........................................

Moderaterna har aldrig stått på arbetarnas eller "vanliga" människors sida. Jag kan förstå att de välbeställda gillar utvecklingen för det gynnar ju dom. Det hemska är att SD på något djävla sätt lyckats hjärntvättat arbetarna att tro att dom står på deras sida. -


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0