Förnuftet skall segra

Naturligtvis skall inte kvinnorna få bestämma själva om dom vill ha barn eller ej. Därför kan vi naturligtvis inte tillåta Abort – inte ens vid våldtäckt! Nej det skall Gud=religionen bestämma. En Gud som dessutom inte finns.

Bibeln och för den delen Koranen är ju skriva av män för 1000-tals år sedan. Nej tanken är ju som vanligt att trycka ner kvinnorna i skorna för att männen skall få som dom vill.

 

Det tog många år för kvinnorna att bestämma om sin egen kropp i sverige. Men förnuftet segrade!

Det kommer att ta alldeles för många år innan alla kvinnor i världen får bestämma över sin egen kropp och få göra abort om dom så vill. Behöver väl inte säga var stoppklossen är! Men eftersom det sekulära samhället=förnuftet sprider sig sakta men säkert kommer förnuftet att segra till slut.

Det tog många år för kvinnorna att få rösträtt. Men till slut segrade förnuftet!

Det tog många år innan vi fick pensioner. Det var de konservativa och religiösa krafterna som protesterade. Men till slut segrade förnuftet!

Det tog många år innan vi arbetare fick semestrar. Vilka krafter tror som var emot behöver jag väl inte nämna? Men till slut segrade förnuftet!

Det tog många år innan arbetarna fick pension. Kapitalalägarna var naturligtvis motståndare. Men till slut segrade förnuftet!

Allmän rösträtt var många emot i början. Vilka krafter var emot tror ni? Men till slut segrade förnuftet!

----------------------------------------------

 

 

Apatiska flyktingar skall utvisas eftersom reglerna är sådana. Till slut kommer förnuftet att segra och låta dom vara kvar I Sverige! Det har vi i Sverige verkligen råd med !

Papperslösa flyktingar skall utvisas för reglerna säger så! Men till slut kommer förnuftet att segra och låta dom vara kvar här i Sverige för det har vi råd med!

Fri abort kommer att tillåtas i dom flesta länder så småningom. Men det kommer tyvärr att ta tid eftersom religion och många män försöker förhala det. Men även här kommer förnuftet att segra till slut!

 

Tror och hoppas i alla fall lilla enkla jag!!!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Elisabeth Östberg

Bra skrivet igen Curre!

2013-03-23 @ 00:00:37
Postat av: Göran Carlsson hjoera.carlsson@telia.comMYCKET

ENASTÅENDE BRA - KAN INTE BLI BÄTTRE!

Svar: TACK
currestankar.blogg.se/curre

2013-11-26 @ 04:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0