Madonna - so what....

Vilken hysteri för att en gammal kärring kommer till stan. Jag gillar Madonna och visst är hon en duktig artist. Men hallå vad är det som gör att alla medier springer benen av sig och tävla om att rapportera så mycket som möjligt om denna kvinna och hjälper henne med all gratisreklam? Vad har hon gjort för världen mer än lyckats göra reklam för sig själv och sin egen person.   Är det inte en konstig värld vi lever i ändå!

Dagen till ära fyller hon hela förstasidan på GP och ”1.a sidestofft” i stort sett i alla nyhetssoffor som diskuterar de viktiga sakerna om hon fortfarande är bra och varför och allt annat intressant runt henne och konserten . Mix Megapol spelar Madonna hela djävla dan. Om inte annat så tröttnar man ju på henne efter det. Någon djävla sans och balans får det väl ändå vara. Eller?

Hysteri kallar jag det. Vad är det som lockar egentligen?  En upplevelse på någon timma på Ullevi och en gemensamhetskänsla med en stor stjärna. Kanske ungefär som när man tävlat i idrott och gjort en bra prestation och få den där euforiska känslan. Ja kanske det är det som lockar. Själv har jag varit på stora konserter med stora artister som t.ex. Rolling Stones, Barbara Streisand, Joan Baez (så gammal e jag), Santana 1976? inför över 200 000 på Anterior Racetrack i Kalifornien, etc. men tyvärr aldrig fått den där grymma känslan som många säger sig få.  Inte i närheten av känslan jag själv fått som idrottsman när man gjort någon bra tävlingen. Faktiskt samma känsla när någon av ens egna aktiva man tränat gjort något bra. Är övertygad om att många ”bara” säger att det var det häftigaste upplevelsen i livet – för det är ju det man ska säga…..

Men alla är vi olika och reagerar olika. Vad jag reagerar på är hur tydligt pressen hela tiden ställer upp på de kommersiella krafterna som vill göra vissa saker stora och väljer att ignorera andra evenemang och händelser…

Dagen gnäll… eller reflektion….


Kommentarer
Postat av: mia

Byt radiokanal då eller använd spotify så får du lyssna på det du gillar!! O för att känna att det är en underbar upplevelse att gå på konserter så måste man ju ha känslor oxå vilket du verkar sakna för annat än det du själv utövar tyvärr...

Svar: Tråkigt med personer som inte "vågar" använda sitt riktiga/hela namn. Fegt. Men vi har alla våra åsikter...
currestankar.blogg.se/curre

2012-07-18 @ 00:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0