Ingen gästbok

Idag fick Göteborgs friidrottsförbund en ny hemsida. Många av speciellt tränarna i hallen har med ojämna mellanrum ventilerat olika åsikter på förbundets Gästbok. Ibland kritiska mot förbundet och dess anställda. Vi har också vädjar att det skulle finnas en gästbok på den nya sidan. Me icke sa nicke.

 

Några av tränarna beskriver bra på facebook hur vi känner.

 

För dom som har makten är kommunikation ALLTID en pedagogisk fråga. Dvs hur man skall få undersåtarna att bäst förstå var som är bra för dem. Man "förankrar" istället för lyssnar.

Om man inte ser eller hör problemen finns de inte. Så visst finns det en logik i att inte ha någon gästbok, där risken är att någon tycker annat än de som har monopol på tyckandet.

 


Kommentarer
Postat av: pekka dahlhöjd

Det finns inga lösningar för det finns inga problem!? "ZEN"

2011-12-15 @ 23:48:13
Postat av: Berndt Hallberg

Ja vad skall man säga men det är ju som den ser ut nu enbart en envägskomunikation vilket är ett steg i fel riktning tycker jag. Vill man ha riktig utveckling skall man naturligtvis ha en offentlig kanal som alla som vill kan delge sina åsikter även om dom ibland är lite kritiska i sina dryftanden. All verklig utveckling är ju åsikter som hela tiden "ifrågasätter" det befintliga, ibland till det bättre men oftare tvärtom men ändå tveckling är det med den öppna formen av debatt förutsatt att tyckarna ger sig till känna med riktig identifikation annars är det risk för dravel. Hällsviksexpressen

2011-12-16 @ 23:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0